BBQ Evenement

Plateau Eten en Drinken

BBQ workshop

Vind je Barbecueën ook zo heerlijk maar krijg je die lekkere stukjes vlees of vis niet gaar of zijn ze juist zwart van buiten, volg dan onze BBQ workshops. Wij laten op eenvoudige wijze zien hoe je het beste je BQQ kunt opwarmen, welke temperatuur juist is en welke technieken je het beste kunt gebruiken.

⚡We trappen op 29 april af met de BBQ workshop Basis handelingen met vleesgerechten⚡
Wil je ook meer weten over de basis princiepes van BBQ’en, volg dan onze BBQ workshop “Basis handelingen met vleesgerechten”. Wij werken met de BBQ de “Bastard” en deze hebben we al voor je klaar staan!

Datum: 29 april
Aanvang workshop: 17:30
Maximaal aantal deelnemers 10

Het programma is als volgt:

  • Uitleg over het vlees
  • Klaarmaken en snijden van het vlees
  • Uitleg eigenschappen op de barbecue
  • Uitleg temperaturen en technieken (op plank, in folie)
  • Zelf bereiden

De workshop wordt gegeven op ons terras .
Per workshop zijn de kosten € 57,50 p.p

Win een 3 gangen menu voor 2 personen

Iedereen die mee doet met één van onze  workshops BBQ’en maakt kans op een à la carte 3 gangen menu voor 2 personen in ons restaurant. Na de laatste workshop op 17 juli maken we de winnaar bekend!
Reviews over de try-out BBQ workshop

Super leuke BBQ workshop gehad bij Jochem. De pitmaster maakte allemaal lekkere dingen klaar en hele gezellige avond! Voor herhaling vatbaar!

Vincent

Jochem van plateau eten en drinken kwam met het idee: we gaan een bbq workshop doen Ik zag dit ideetje wel zitten. Eenmaal aanwezig bij de workshop kreeg ik er steeds meer zin in De gene die de workshop gaf deed het erg leuk had een leuk praatje, deed lekker mee met de aanwezige mensen en vertelde met veel passie over hoe je je vlees of vis moest kruiden en het belangrijkste hoe je goed moest bbqen Daarbij werden wij ook goed verzorgd door het bedienend personeel zodat we niet zouden verdrogen Want ja als je eet moet je ook drinken

Kort samengevat
Het was een hele leuke avond en zeker voor herhaling vatbaar

Robert

 

Op vrijdag 1 April te gast bij Plateau Eten en Drinken. Deze avond een BBQ workshop (try out). De man die deze workshop begeleidde had drie Green Eggs staan.

We waren met 6 personen en mochten zelf de voorgerechten voorbereiden. Ook dit was voor mij al een openbaring. Toen de voorgerechten van de bbq afkwamen was het reeds smullen geblazen.

Hierna kwam nog het vlees aan de beurt en daarna nog een vis.

Al met al een smakelijke en leerzame avond bij Plateau Eten en Drinken.

Groet  Arie van Bronckhorst

Datum: 29 april
Aanvang workshop: 17:30
Maximaal aantal deelnemers 10

Het programma is als volgt:

  • Uitleg over het vlees
  • Klaarmaken en snijden van het vlees
  • Uitleg eigenschappen op de barbecue
  • Uitleg temperaturen en technieken (op plank, in folie)
  • Zelf bereiden

De workshop wordt gegeven op ons terras .
Per workshop zijn de kosten € 57,50 p.p

Workshop BBQ’en met Vis

Hou je ook van vis? Dan is deze BBQ workshop serie met vis perfect voor jou!
Tijdens onze 5 BBQ vis workshops leer je alles over de vis die we samen klaarmaken. Je leert niet alleen hoe je de vis moet bereiden op de BBQ maar ook leer je hoe je op een goede en veilige manier de vis kunt fileren.

Aanvang workshop: 11:00
Einde: 15:00 uur

Het programma is als volgt:

  • Uitleg vissoort
  • Fileren van de vis
  • Uitleg eigenschappen op de barbecue
  • Uitleg temperaturen en technieken (op plank, in folie)
  • Zelf bereiden

De workshop wordt gegeven op ons terras .
Per workshop zijn de kosten € 57,50 p.p
Wil je alle Vis workshops volgen dan betaal je € 250,00 p.p. (normaal € 287,50)

Win een 3 gangen menu voor 2 personen

Iedereen die mee doet met één van onze  workshops BBQ’en maakt kans op een à la carte 3 gangen menu voor 2 personen in ons restaurant. Na de laatste workshop op 17 juli maken we de winnaar bekend!

 29 april: Onze Workshop BBQ basis met vlees

1 mei: Wijting Fish and chips

15 Mei: Poon met zeekraal en aardappel met creme fraiche en bieslook

12 juni kreeft met lamsoor en roseval aardappel

3 juli Pieterman met zeebanaan en rosti

17 juli zeebaars met stamppotje van pastinaak